Kalıcı konutlara daha kısa sürede ulaşılacak. Bu karar Düzce Belediyesi’ne ait belediye otobüslerinde görev yapan otobüs şoförleri, Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ve YEYPAŞ ortaklığında düzenlenen bilgilendirme toplantısından çıktı.


Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından toplu yolcu taşıma hizmetlerinde gidilen yenilikler hakkında otobüs şoförlerine bilgiler verildi. Kalıcı Konutlardaki yol güzergahlarına yönelik yapılan değişiklikler harita üzerinden şoförlere aktarıldı. Buna göre, yapılan değişiklikler doğrultusunda Düzce Merkez – Kalıcı Konutlar seferlerinin süresinin yarı yarıya kısaltılacağı belirtildi.


Mevcut yol güzergahlarıyla 45 dakikayı bulan sefer süreleri 23 dakikaya inecek. Oluşturulan 5 yeni hat ile Pazaryerinden hareket edecek olan belediye otobüsleri 23- 25 dakika içerisinde Kalıcı Konutlara varacak.


Düzce Merkez- Yeşiltepe, Düzce Merkez- Güzelbahçe, Düzce Merkez- Esentepe/ Bahçelievler, Düzce Merkez- Demetevler/ Çamlıevler, Düzce Merkez- 4.5. Bölge/ Telekom olarak oluşturulan seferler doğrultusunda belediye otobüsleri 16 Ağustos 2014 Cumartesi tarihinden itibaren yeni yol güzergahlarıyla vatandaşa hizmet verecek.


Ayrıca 16 Ağustos 2014 Cumartesi günü itibariyle hizmete girecek bir ring aracıyla vatandaşlar Kalıcı Konutlar içerisinde ücret ödemeden hızlı bir şekilde bir mahalleden diğer mahalleye gitme imkanı bulacak.