Düzce merkeze en yakın köylerden biri olan Mamure Köyü yolu uzun zamandır yapılmayı bekliyor. İki yıl önce yapılıp ulaşıma açılan köprüye rağmen yolunun yapılmaması hem köylüyü hem bu güzergahı kullanan araç sahiplerini çileden çıkarıyor. 

 


Yapılması için büyük çaba sarfedilen ve özellikle Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın özel çabası ile yapımı tamamlanarak ulaşıma açılan Mamure Köprüsü, yolun bozuk oluşu nedeniyle bir türlü Mamure Köyü'ne bağlanamıyor.



Eski adıyla Köy Hizmetleri, yeni adıyla Düzce İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nün hemen yakınında bulunan , Mamure Köyünün Mamure Köprüsü'nden Düzce'ye bağlayan yolun şu anki durumu içler acısı bir halde..D-100 karayolunda meydana gelen olası kaza ve olaylarda alternatif bir yol olarak da kullanılan bu bağlantı yolunun uzun zamandır yapılmaması köylü için de bu yolu kullanan araç sahipleri için de tam bir çile yoluna dönüşmüş..


Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi'nde İGM Başkanı ve bazı meclis üyelerin karşı karşıya getiren bu yolun bir an evvel yapılması bekleniyor.

Haber; E.TAYHAN