45 yaşındaki Ekrem Körpe'den 19 Şubat'tan bu yana haber alınamıyor. Kaynaşlı'ya bağlı Üçköprü Köyü'nde ikamet eden ve 11 gün önce yalnız yaşadığı evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınmayan Körpe'nin İstanbul'da yaşayan kızı Sevgi Zeynep Körpe, haber merkezimize ulaşarak, babasının durumundan endişe ettiğini söyledi. 

Anne ve babasının yıllar önce boşandığını ve kendisinin annesinin yanında kaldığını belirten 21 yaşındaki Sevgi Zeynep Körpe, 11 gündür telefonuna ulaşılamayan babasından iyi bir haber almak istediğini belirtti. 

"Üzerinde kırmızı şişme bir yelek varmış" 
Babasının Üçköprü mevkiinde bulunan bir fabrikada çalıştığını ve kaldığı evin de fabrikaya çok yakın olduğunu ifade eden kayıp babasını arayan genç kız, haftada tek izin günü olan pazar gününe denk gelen 19 Şubat'ın babasının en son görüldüğü tarih olduğunu kaydetti. Kaynaşlı'daki akrabalarının 2 gün önce jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduğunu söyleyen Sevgi Zeynep Körpe, "Kaybolduğu gün üzerinde kırmızı şişme bir yelek varmış. En son ise Ağaköyü Mahallesi'nde görüldüğü söyleniyor. Jandarma her yerde arıyor. Fotoğrafından tanıyanların ya da bir bilgi sahibi olanların güvenlik güçlerine haber vermesini istiyorum. Babamın iyi olduğunu bilmek istiyorum. Çok endişeliyiz." dedi.