Düzce Merkez Kızılay Meydanında buulnan esnaflar Meydanın araç trafiğine kapanmasını bekliyor. Özellikle İstanbul Caddesi'nden Kızılay Meydanı'na giren araçların çıkışta  zorlandıkları gibi  park konusunda da büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren esnaflar "artık bu çileye çare bulunsun, Başkan Keleş'te sözünü tutsun" dediler.



Seçim zamanı Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Kızılay Meydanı'na bizzet gelerek kendilerine söz verdiğini  hatırlatan esnaflar "Vatandaşta esnafta sıkıntı aynı" diyerek insanların yürümekte esnafında gelen araçlara yer vermekten yeterli düzeyde iş yapamadıklarını dile getirdiler.


            "SPOR SOKAK" GİBİ OLSUN...
Seçim zamanı verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyen esnaflar Kızılay Sokak'ta bir toplanarak "derdimize çare olun" dileğinde bulundular.Düzce'de daha önce trafiğe kapanan Gaziantap Caddesi ile Spor Sokak örnekleri olduğunu hatırlatan Esnaflar, seçim zamanı verilen sözün de unutulmaması gerektiğini hatırlattılar.

Kızalay Meydanı esnafları bu dilek ve temennileri daha önce Başkan Keleş'e ulaştırdıklarını belirtirlerken "daha fazla çile çekmek istemiyoruz. Meydanın trafiğe kapanmasını istiyoruz" dediler. 
Evet Kızılay Meydanında bulunan esnaflar tek şey istiyor:"Kızılay Meydanı trafiğe kapansın.Vatandaşta esnafta rahat bir nefes alsın."

Haber:E.TAYHAN