Konuralp Terzialiler mevkii, 2183 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine alışveriş merkezi+konut inşaatı yaptırılacak. İnşaatı anahtar teslim götürü bedel ile yaptırılması planlana AVM ve konutların ihalesi 5 Aralık 2011 Salı günü saat 14.30’da Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleştirilecek.
Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre,
 Düzce Konuralp , Terzialiler Mevkii, 2183 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine yapılacak alışveriş merkezi+konut inşaatı işi anahtar teslim götürü bedel ile yaptırılacak.
İhale dosyası; Ankara’da Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yapı Teknik ve Proje Yönetimi Müdürlüğü’nde (Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir/ANKARA) incelenebilir.  İhale dosyası bedeli 500,00TL olup, ihaleye girmek isteyenler ihale dosyasını, Ataç 1 Sokak No: 32 Yenişehir/ANKARA adresindeki Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yapı Teknik ve Proje Yönetimi Müdürlüğünden satın alacaklar. İhale dosyası içinde yer alan teklif alma şartnamesi ve sözleşme şartlarına göre hazırlanacak teklif dosyası, en geç 05 Aralık 2011 Salı günü saat 11:00’a kadar, Ankara’da Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Evrak Birimi’ne (Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir / ANKARA) verilecektir. İhale aynı gün saat 14:30’da yapılarak teklifler açılacak. Posta ile gönderilecek teklifler kabul edilmeyecek.  Detaylı bilgi için www.kizilay.org.tr / İhale İlanları adresine başvurulabilir.

 

Haber; H. İŞCAN