Koçyazı mahallesinde yaklaşık 3 ay önce başlatılan alt yapı ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle mahallenin tüm sokakları adeta tarlaya döndü.

Araçların çukurlara girmemek için manevralar yaptığı yolda, her araç geçişinde kalkan toz da çevredeki vatandaşlarında tepkisine neden oluyor. Aşırı tozdan evlerinde kapı ve pencere açamadıklarını dile getiren vatandaşlar belediyeyi göreve çağırıyor. 

 

Koçyazı mahallesinde ikamet eden Yaşar Mısır,  yapılan çalışmanın bu kadar uzun sürmesine bir anlam veremediğini dile getirerek belediyeden çalışmaları bir önce tamamlamasını istedi.

Mısır, “3 ay önce burada bir çalışma yapıldı. Belediye ekipleri geldi, kazdı gitti. Daha sonra üzerini betonla kapattılar. Fakat ekipleri yeniden geldi kazdı. Üzerini bu sefer mıcır ile kapatıp gittiler. Burası görüldüğü gibi adeta tarla gibi. Araçlar hızlı gidip geliyor ve çok toz çıkıyor. Evimizin balkonuna çamaşır asamıyoruz. Havalar sıcak olmasına rağmen kapı ve pencerelerimizi açamıyoruz. Toz duman oluyor. Belediye ekiplerini göreve davet ediyorum. Gelsinler burada yaptıkları çalışmayı tamamlasınlar. Burayı bir an önce temizlesinler.”dedi.

Haber; E. BEKTAŞ