BÖLGE KÜLTÜR MÜDÜRLERİ BİRARADA
Sakarya, Bolu ve Düzce Belediyeleri Kültür Müdürlerinin katıldığı toplantıda olası işbirliği imkânları ele alındı.Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ve Kültür İşler Müdür Yardımcısı Bilal Aydemir de katıldı.
Toplantıda konuşan Kocaeli Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli'nin yakaladığı başarıyı bölgesinde yaşadığı komşu illere yaymak istediğini kaydetti. Bölgede birlikte yapılacak projelere önem verdiklerinin altını çizen Ali Yeşildal, "Yapılan projeler ile tohumu toprağa atacağız. Bu nedenle toprağa yapışacak projeler üretmeliyiz. Projelerimiz tutsun ki meyvelerini alalım ve bölgemizde birliktelik içinde kültürel ve sosyal işler gerçekleştirelim" şeklinde konuştu.
 Toplantıya katılan kültür müdürleri de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kültür alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydetti. Konuk kültür müdürleri Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğine yönelik düşünce ve hedeflerinin bölgenin kültürel kalkınmasına önemli katkı sunacağına inandıklarını söyledi. Konuk belediyelerin kültür müdürleri akşam da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen "Guguk Kuşu" adlı Oyunu izledi.