Jandarma Teşkilatı’nın 180. yıldönümü etkinlileri hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Doğanlı Eşref Taşhan İlkokulu öğrencilerinden oluşan 50 kişilik bir grup Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret etti.İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya’nın da eşlik ettiği gezide, alay komutanlığı gezilerek öğrencilere tanıtıldı.



Çocuklara özel, eğitimli köpek gösterisi yapılarak keyifli anlar yaşandı.

Ziyaret sonrasında çocuklara meyve suyu ikramı ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.



‘Bizim için farklı ve güzel bir etkinlik oldu’

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Alayımız onlarla birlikte çiçek açtı.’ diyerek konuşmasına şu cümlelerle devam etti:

“Bu sene Jandarmamızın 180. Yıldönümü. Jandarma teşkilatı 180 yıldan beri milletimizin fedakarca, kahramanca hizmetinde ve hizmetinde olmaya devam edecek. Bugün öğrencilerimize hem Jandarmayı tanıtmak hem de onlara bir asker sevgisi aşılatmak maksadıyla bir gezi düzenledik.  Alayımız onlarla birlikte çiçek açtı. Onlar için unutulmaz bir gün olmasının yanında bizler içinde farklı bir gün oldu. Esasında bu faaliyetin bize faydası oldu. Bizim için farklı ve güzel bir etkinlik oldu.”




Jandarma Teşkilatı’nın 180. yıldönümü etkinlileri hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Doğanlı Eşref Taşhan İlkokulu öğrencilerinden oluşan 50 kişilik bir grup Düzce İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya’nın da eşlik ettiği gezide, alay komutanlığı gezilerek öğrencilere tanıtıldı.
Çocuklara özel, eğitimli köpek gösterisi yapılarak keyifli anlar yaşandı.

Ziyaret sonrasında çocuklara meyve suyu ikramı ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Haber: E.K.DURSUN
Görüntü:T.AKARSU