Şehir merkezinde kontrolsüz kavşaklar tehlike saçmaya devam ediyor. Cedidiye Mahallesinde bulunan bir kontrolsüz kavşakta meydana gelen ve üç aracın karıştığı trafik kazası mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Olay, saat 10:30 sıralarında Gün Sokak istikametinden İstanbul Caddesi yönünde seyretmekte olan 42 UD 636 plakalı kamyon ile Tayfun Sokakta seyretmekte olan 34 UK 149 plakalı aracın dikkatsizlik sonuncu kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi. Kazanın ardından kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederken Tayfun caddesinde yol kenarında park halinde duran plakalı araca çarpması sonucu durabildi. Kazada üç araçta da maddi hasar meydana gelirken şans eseri yaralanan olmadı.

Mahalle sakinleri bölgede meydana gelen trafik kazalarının sayılarının çok fazla olduğunu, her kaza yaşandığında psikolojilerinin bozulduğunu belirterek kontrolsüz kavşaklara trafik levhaları ve hız kesici konulmasını istediler. Vatandaşlar “ bu kavşaklarda gereken önlemin alınması için mutlaka birinin ölmesi mi gerekli? “ şeklinde konuştular.