Düzce’de trafiğe düzen getirmesi için yapılan kavşaklardaki eksiklikler bulundukları cadde ve sokaklarda yaşayan vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Bu kez merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde kontrolsüz şekilde bırakılan kavşak, eleştiri konusu oldu. Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’nin kavşağa bağlandığı bölümün kör nokta olmasından yakınan duyarlı bir vatandaş, Öncü Whatsapp İhbar Hattı’na gönderdiği video ve fotoğraflarla soruna dikkat çekti.  

Yayaların düşünülerek Cadde üzerindeki kavşakta neden gereken güvenlik önlemlerinin alınmadığını sorgulayan tepkili vatandaş, özellikle öğrencilerin yolu kullanırken büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu vurguladı.



Yolu kullanan sürücülerin süratli bir şekilde seyrettiğini belirten mahalle sakini, endişeli olduklarının altını çizdi. Sokaklardan, caddeye çıkan araçların yol kenarında görünmediğini, ancak yolu yarıladıktan sonra fark edilebildiğini de ifadelerine ekleyen duyarlı vatandaş, olası bir kaza ihtimaline dikkat çekti.

Bu güzergâhı kullanarak, Cumhuriyet İlkokulu’na giden öğrencilerin de olduğunu ve her gün bu caddeden tedirginlikle, koşarak geçtiklerini söyleyen vatandaş, devamlı karşılaştığı manzaradan dolayı endişeli olduklarını belirtti ve yetkililerden önlem almalarını istedi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ