Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalar kapsamında ,Konuralp Orhan Gazi Mahallesi’nde, yağmur sonrası oluşan altyapı sorunları giderilmeye başlandı. Revize edilen kanalizasyon sistemi sayesinde su baskınları yaşanmayacak. Özellikle sonbahar aylarında etkili olan sağanak yağmurlar nedeniyle bazı bölgeler su baskınları yaşıyordu.



Vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden bu problemlerin giderilebilmesinde büyük öneme sahip olan ana taşıyıcı kolektör hatlarının yapımına başlandı. Kademeli olarak yürütülen altyapı ve şebeke yenileme çalışmaları il genelinde devam edecek.

Öte yandan, Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Konuralp Kışla mahallesinde eski kanalizasyon hattının yerine yeni kanalizasyon hattı döşeyerek mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturma çalışmalarına da başladı.



Düzce  Belediye Başkanı Dursun Ay'ın da yakında takip ettiği çalışmalar kapsamında, kanalizasyon hattı kötü durumda olan Kışla mahallesinde kanalizasyon çalışmalarında yeni hat döşenerek, mahallenin sorunlarına kalıcı çözüm getirilmesi amaçlandığı bildirildi.