23.02.2014 KÖPEK DEHŞETİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Ağa Mahallesi’nde dün bir sokak köpeğinin 6 yaşındaki çocuğu hastanelik etmesi başıboş köpek sorununu gündeme getirdi. Dün yaşanan olayın ardından Sokak köpekleriyle ilgili gelen şikayetler o kadar fazla olduki sorunun gündeme geldiği haberlere vatandaşlar çeşitli yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.


Birçok vatandaşı da rahatsız eden sokak köpekleri sorunu; Düzce’nin neredeyse her caddesinde, sokağında yaşanırken; başıboş köpekler konusunda hala bir çözüm getirilmemesini isyan ettiriyor.


Düzce genelinde uzun süredir çözülemeyen bir problem olan ve adeta kangren haline gelen başıboş köpekler büyük rahatsızlıklar veriyor. sokak köpeklerinin; artık teker teker değil, 4'lü ve 5'li gruplar halinde gezmeleri de oldukça dikkat çekiyor. Okula giden öğrencilerin, çocukların ve sabahları spor yapan kadınların korku dolu gözlerle izlediği köpekler konusunda rahatsızlık duyan vatandaşlarımız çoğunlukta...

Başıboş hayvanların sorun olarak gösterilmesi özellikle hayvanseverler tarafından tepki ile karşılansa da hem hayvanların daha iyi koşullarda yaşaması hem de vatandaşların tedirgin olmaması için kalıcı bir çözümün bulunması şart olarak gözüküyor.

 

Haber;S.Kaşkır