Şehir merkezi ve mahallelerde, başıboş olarak yaşamını sürdüren sokak köpekleri vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kış mevsiminde olduğumuz şu günlerde yiyecek bulmakta da güçlük çeken sokak köpekleri şehir merkezinde bir vatandaşa saldırdı.



Çarşıda gezmek için evinden çıkan Neriman Görmezoğlu, sokak hayvanlarının saldırısına uğradı. Köpekler yüzünden herkesin sıkıntı yaşadığını belirten Görmezoğlu, büyük ve saldırgan köpekler nedeniyle, çocuklarının okula gidemediğini, artık sokağa çıkarken çekince duyduklarını dile getirdi.



“Köpeklerin saldırısına uğradım”

Sokakta köpeklerin saldırısına uğradığını ifade eden Neriman Görmezoğlu, “Bugün evden çıktım, bir dolaşmak için çarşıya ineyim dedim. Ama ne mümkün, köpeklerin saldırısına uğradım. Köpek atlayarak üstüme geliyor. Benim boyumca köpekler, nedir bunlar? Yolda yürüyemez, çarşıya çıkamaz olduk. Ne yapalım biz bu köpeklerle, çocuklarım okula gidemiyor” şeklinde konuştu.



“Muhatap olacak kimseyi bulamadım”

Yaşadığı olay ardından derdini anlatacak muhatap bulamadığını söyleyen Görmezoğlu, “Benimle ilgileneceklerini düşünerek Beyaz Masa’ya gittim. Tadilat nedeniyle barınağın kapalı olduğunu söylediler. Bu 6 ay önce de böyleydi, 6 yıl önce de, şimdi de böyleydi. Barınak bir türlü onarılamıyor. Başkan’a yönlendirdi. Kendisi ile görüştüm, bana ‘yapabileceğimiz hiçbir şey yok’ diyor. Vali’ye çıkayım dedim. Vali yerinde yoktu. 4 tane yardımcısı varmış, hiçbiri yerinde yoktu. Benimle muhatap olacak kimseyi bulamadım. Ben de kimse ilgilenmediği için belki Öncü Haber sesimizi duyurur diye sizi aradım” ifadelerini kullandı.,

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ