Bu isyanda farklı bir isyan..

 

 

Hal Esnafı ile Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifinin araçlarının giriş çıkışlarının yapıldğı D-100 karayolunu Hal Kavşağına bağlayan köprünün yapılması için yıkılan köprünün yapımının uzaması esnafı isyana sürükledi.

 

 


Düzce Merkez Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifi Başkaın Orhan Yılmaz, köprünün yapımını sabırla beklemelerine rağmen çalışan iş makinasının çekilerek Yığılca'ya gönderilemsine büyük tepki gösterdi.


Yüksek gerilim hattını yerinden almayan Sedaş'a tepki gösteren Yılmaz, belediyenin yardımcı olmasına rağmen köprünün yapımını geciktirdiğini iddia ettiği Sedaş'a tepki göstererek, iş makinasının bu alandan alınmasına çevre esnafının razı olmadığını belirterek toplanan bu esnafın sıkıntısını dile getirdi.


Toplanan esnaflar içinde Hal esnrafı ve Tır Taşıyıcılar kooperatifinden esnafların bulunması dikkat çekti
iki kişi daha konuştur ..


Köprünün yapımının gecikmesinin çevre esnafına özellikle kışın büyük zulüm yaşatacağını belirten vatandaşlar bir an evvel Sedaş'ın Yüksek gerilim hattını taşıyan direğin yerinden alınması için çaba sarfetmesini ardından da köqrünün yapılmasını bekliyor. İş makinasının alandan ayrılmasını engelleyen çevre esnafı yetkililerin bir an evvel harekete geçmesini bekliyor..

 

 

HABER: E. TAYHAN