Bir kamyonete yapılan aşırı yükleme az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Bir vatandaşın Öncü Haber ‘Whatsapp Haber İhbar Hattı’na gönderdiği görüntüler korkuya neden oldu.

Beyköy yolunda seyreden kamyonetin dorsesindeki alt yapı malzemeleri köprü korkuluklarına devrildi. Kamyonete aşırı yapılan yükleme nedeniyle malzemelerin devrilmesinin kazaya davetiye çıkardığı anlar ise aynı istikamette seyreden bir başka aracın sürücüsü tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.
Bir dakikalık görüntüde, kamyonetin arkasında aracıyla seyreden bir sürücü kamyonetteki malzemelerin devrileceğini tahmin ederek cep telefonuyla o anları görüntülemek için kayda giriyor. Sürücünün beklediği çok geçmeden gerçekleşiyor ve malzemeler devriliyor.



Malzemelerin devrilmesi nedeniyle trafik akışı olumsuz etkileniyor. Yaşananları kaydeden sürücü olay yerinden görüntü almak için aracından inerek görüntü almak için kamyonetin yanına gittiği esnada malzemeleri taşıyan halatlardan biri koptuğu an video sona eriyor.

Trafik akışının çift yönlü sağlandığı yolda malzemelerin karşı istikamete ya da korkuluklara zarar vererek otoyola devrilmemesi yaşanması muhtemel kazaları engellerken, kamyonetin malzemelerle birlikte otoyola düşmemesi ise faciayı önledi.