AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, taziye ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet ilk olarak geçtiğimiz hafta başında rahatsızlanan Gönül Dostları Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Arif Ak’ı evinde ziyaret etti. Rahatsızlığı hakkında bilgi alan Keskin, acil şifalar dileyerek ameliyat olan İl Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Sarıgül’ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ardından Düzce’nin eski esnaflarından olan Nurettin Yamaç’ın hayatını kaybetmesinden dolayı ailesine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti heyeti, başsağlığında bulundu.

Son olarak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü İnan’ın evine giden İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, taziyede bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Ankara’da olduğum sürede ziyaretlerde ve taziyelerde bulunamadığım dostlarımızla bir araya gelmek istedik. Hem acılarını paylaşmak hem de neler yapabiliriz diye konuşmaya geldik. Hayatını kaybeden abilerimiz ve ablalarımıza Allah’tan rahmet, ailelere sabırlar, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber: A. SARI