Düzce’de bu zamana kadar her yol çalışmasında yoğun trafik olduğu gözlenirken Kervan kavşağı olarak bilinen bağlantı yolu başlangıcında da aynı çile gözleniyor. Yolda özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafiğin durma noktasına geldiği dikkatlerden kaçmıyor.



Yolun tek tarafında yol çalışması yapıldığı için trafik, tek şeritten çift taraflı olarak veriliyor. Bu nedenle trafik hem durma noktasına geldi, hem de bir kilometreye yakın araç kuyrukları oluştu. Bu durumdan sıkılan şoförler ise çareyi korna çalmakla bulmaya çalıştı.



Bu görüntüler Düzce’de her yol çalışmasında trafiğin felç olduğunu gösterirken yoğun trafik nedeniyle otobüslerin geç kalması, otobüs bekleyen vatandaşları da olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat devam eden yoğunluk, durumu fark eden trafik polislerinin devreye girmesiyle 10 dakikada çözüldü.



Yolun kenarlarında trafik lambaları olmasına rağmen lambaların kullanılmaması hem yolu kullanan yayalara, hem de araçlara ciddi sıkıntılar oluşturuyor. Hafta sonu olmasına rağmen trafiğin felç olması da Düzce’de trafik sorununun olduğunu bir kez daha ortaya çıkarıyor.


Haber: M. AYDIN