Ruhi Kurnaz’ın Mutlu Günü

 

 

Ruhi Kurnaz’ın oğlu Ahmet Huzeyfe Kurnaz Emine Hümeyra Akdoğan ile Öncü Sosyal Tesislerinde ki düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikâhını İsmail Bayram kıyarken, Vali Adnan Yılmaz, Milletvekili Osman Çakır, Nevin Gökçek, Alaattin Yılmaz gibi isimler ise şahitlik yaptı ve çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

 



Ahmet Huzeyfe Kurnaz ve Emine Hümeyra Akdoğan'ın ömür boyu sürecek bir birliktelik için "evet" dediği nikah töreninde, İsmail Bayram Vali Adnan Yılmaz'dan genç çifte evlilik cüzdanını vermesini istedi. Vali Yılmaz genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyip evlilik cüzdanını Nevin Gökçek’e uzattı. Nevin Gökçek de evlilik cüzdanını geline teslim etti.

 

 

 

Doğa Koleji Öncü Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde 2 bin 500 kişilik masa hazırlanırken düğüne rekor seviyede katılım sağlandı. Sezonun en büyük düğün organizasyonlarından biri olan Öncü Sosyal Tesislerindeki gecede konuklar havuz etrafına ve çimlere kurulan masalarda keyifli dakikalar yaşadı.

 

 

Düğünde yer alan Karadeniz folklor ekibi ise konuklara tam manasıyla görsel bir şölen yaşattı. Siyaset ve İş dünyasından pek çok ismi biraraya getiren Kurnaz Ailesi'nin Öncü Tesislerindeki düğününde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

 

 

Kıyılan nikâh sonrası genç çift pasta kesimi yaptı. Konuklar muhteşem bir havai fişek gösteri eşliğinde keyifli bir gece geçirdi. 

Haber: M YILMAZ