Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursu bünyesindeki kursiyerlerin hazırladığı sergi bugün açıldı. Düzce Belediyesi'ndeki sergi açılışına Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile öğretmen ve kursiyerler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu , 2008- 2009 döneminde 7 ay içinde 16 dalda 24 adet kurs açıldığını, bunlara 616 kursiyer katıldığını belirtti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ise yaptığı konuşmada Düzce Belediyesi'nce gerçekleştirilen sosyal gelişim kapsamında;eğitim, sağlık, ekonomik, beceri ve kişisel yetenekleri geliştirmeye yönelik olan meslek edindirme kurslarının önemini vurguladı. Bayram, kurslar sonucunda katılımcıların, ekonomik hayat içinde daha iyi ve yeterli bir konum elde ederek, kendilerine güvenlerinin arttığını ve bu tarz etkinliklerin artarak süreceğini de belirtti. Konuşmaların ardından sergi gezildi.

Sergi açılışının ardından açılışa katılan protokol üyeleri Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın odasına çıkarak değerlendirmelerde bulundu.