15 yaş ve üzeri tüm Düzceliler'in başvurabileceği kurslara son başvuru tarihi 7 Ekim 2011 olarak açıklandı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kursların kayıtları Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binasında yapılacak.

Meslek Edindirme kurslarına başvurmak isteyen vatandaşlarımız formları Düzce Belediyesi Beyaz Masadan da temin edebilecekler. 26 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında devam edecek kayıtların ardından bu yıl kursiyerlerin talep ettiği branşlar yeteri kadar müracaat olduğu taktirde açılacak.

Şehir tiyatroları yeni dönem kurs kayıtları başladı

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni dönem Drama ve Tiyatro kursu hazırlıklarına başladı. 6 yaş ve üzeri tüm isteklilerin başvurabileceği kursların sonunda arzu eden kursiyerlerin katılımı ile Tiyatro gösterisi hazırlanacak.

Şehir Tiyatroları'nın Gönüllü kursiyeri olmak isteyenlerin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiği belirtildi. 21 Ekim 2011 Cuma gününe kadar sürecek olan başvuru döneminde kursiyer olmak isteyenler formları Düzce Belediyesi Beyaz Masadan da temin edebilecekler.

Haber; H. İŞCAN