Cumayeri ilçesi ziyaretini gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su'yu kaymakamlık önünde Kaymakam Murat Güven, Belediye Başkanı Yakup Keleş ve ilçe protokolü karşıladı.
Kaymakam Murat Güven'den ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Ali İhsan Su, daha sonra Belediyeye geçerek Belediye Başkanı Yakup Keleş'i ziyaret etti. Vali Su, Keleş'ten Belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. İlçeyi gezen Vali Ali İhsan Su, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İlçede bulunan kapalı spor salonunu da inceleyen Vali Ali İhsan Su, buradan Dokuz Değirmen Köyünde bulunan rafting tesislerinde incelemelerde bulundu.
Vali Ali İhsan Su, ayrıca Düzce Üniversitesine giderek, Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nu ziyaret etti. Rektörlük binasında Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu tarafından karşılanan Vali Ali İhsan Su, Rektörlük binasından Senato odasına geçerek burada üniversite ile ilgili bilgiler aldı.Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Haber; S.KAŞKIR