Düzce Kent Parkı içinde bulunan dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ve istihdama katkı sağlanması amacıyla açılan ‘Kusursuz Kafe’ için proje ortakları tarafından, kafenin tanıtımı ve kafe etkinliklerinin belirlenmesi amacıyla bir çalışma başlatıldı.

İstanbul Uluslararası Etkinlik Kulübü'nden ziyaret

Önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan ve Düzce'de ilk kez hayata geçirilen Kusursuz Kafe için gerçekleştirilen tanıtım atağı karşılığını bulmaya başladı. Tanıtım projesi kapsamında bir çok ünlü ismin ağırlandığı kafeyi son olarak İstanbul Uluslararası Etkinlik Kulübü üyeleri ziyaret etti. Kulüp üyeleri kafede çalışan bireylerle birebir ilgilendi ve sohbet etti. Heyet adına açıklama yapan Dr. Fevzi Özdemir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e, sosyal projeleri desteklediği, Kusursuz Kafe'yi Düzce'ye kazandırdığı için teşekkür etti.

"Proje ortaklarıyla ayrı projeler üretiyoruz"

Proje koordinatörü Mine Üçüncü ise ‘Kusursuz Kafe’nin’ sürdürülebilir bir proje olduğunu belirterek çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Bu proje her şeyden önce sosyal sorumluluk projesidir. Engelli kişilerin hizmet verdiği kafe, ticari bir işletmenin ötesinde sosyal ve bireysel ilişkiler ve diyaloglar açısından bir rehabilitasyon merkezi hüviyetindedir. Dolayısıyla kafe, bir yanı ile ticari olarak geliştirilmeli bir yanı ile de kültürel ve sosyal etkinlikleri içermelidir. Proje ortaklarıyla bu konular üzerinde ayrı projeler üretiyoruz."

Haber: C. ÜSTÜNER