Bayram namazı 06:41'de

8 Ağustos Perşembe günü Ramazan Bayramı'nın ilk günü... Ramazan Bayramı namazı, 8 Ağustos perşembe günü ( yarın) sabahı kılınacak. Diyanet İşleri Başkanlığı, bayram namazı vakitlerini açıkladı. Düzcede bayram namazı saat 06:41' de kılınacak.

Vali Adnan Yılmaz

Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajları da yayınladı.Vali Adnan Yılmaz mesajında " Bayramlar, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimizi saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönü çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz Düzceli hemşerilerimin, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayramı’nın Düzce’ye, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum. "ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram

Belediye Başkanı İsmail Bayram ise Bayramınız mübarek olsun. Kardeşliğin, dostluğun, insanlığın, paylaşmanın, dayanışmanın, bereketin, huzurun bayramı mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, sizin ve aileniz için hayırlar getirmasini diler, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler temenni ederim."dedi.

MHP İl BaşkanıAbdullah Danışmaz

MHP İl BaşkanıAbdullah Danışmaz, bayramlarda kırgınlıkların unutulması gerektiğini belirterek ' En çok bir ve beraber olma, et ve kemik olarak bir vücudu bir araya getirmeye muhaç ve muktedir olduğu şu günlerde bir aydın ramazan-ı şerifin terbiye ettiği nefislerimizin azat edildiği mübarek ramazan bayramına kavuştuk. Bu vesile ile tüm milletimizin ve islam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, bu bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim' dedi.

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu da bayramlardaki bu dostluk ve kardeşlik ortamının bayramlardan sonra da devam etmesi temennisinde bulunarak "Düzce’li hemşehrilerime güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

Haber: S. KAŞKIR