Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Öncü TV’nin 24.Yaşını kutlamak için Öncü Medya Grubun Cedidiye Mahallesi Göksel Sokakta bulunan yayın binasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çalışanlara başarılar diledi
Başkan Ay, Öncü TV çalışanlarının elini sıkarak çalışma hayatında başarılar diledi. Ay, Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ile Öncü TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ile bir araya gelerek sohbet ve değerlendirmelerde bulundu.



“Düzce’miz artık Öncü TV’yi benimsemiş, kendi televizyonları olarak görüyorlar”
Ziyaret sonunda Öncü haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Ay, şöyle konuştu:

“Ziyaretimin sebebi, çeyrek asırdan beri görev yapıyorsunuz. Düzce’miz artık Öncü TV’yi benimsemiş, kendi televizyonları olarak görüyorlar. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz haberleri de geldiğim günden beri izliyorum. İlkeli bir haber yapıyorsunuz.”



“Oradaki hareket bitinceye kadar Afrin’e bir organizasyon yapacağız”
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarıyla kahramanca mücadele eden Türk Ordusu’na Düzce Belediyesi olarak desteklerin devam edeceğini aktaran Ay şu ifadelerde bulundu:

“Ülkemizin her noktasında Mehmetçiğimize destek olunduğu gibi bizde Düzce’de çalışmalar yapıyoruz. Hanımlarımızda bu konuda yoğun bir çalışma içerisinde. Biz şuan Afrin’e mehter takımı hazırladık. Muhtarlarımızla beraber 2 otobüs gidecek. Cuma günü orda olacaklar. Cumartesi günü bende katılacağım. Orada Mehmetçiğimize destek vereceğiz. Bu beyanda sporcularımızla birlikte Düzce’de yürüyüş tertip edeceğiz. Pazar günü de bütün STK’lar, partilerimiz, hanımlarımızın desteğiyle Anıtpark Meydanı’nda bir alışveriş merkezi kuracaklar. Burada satılanların bütün geliri Mehmetçik Vakfına gidecek. Biz de sonuna kadar destekliyoruz. Bu şekilde sürekli takip edeceğiz. Oradaki hareket bitinceye kadar Afrin’e bir organizasyon yapacağız.”



“23 Nisan’da açılmış olacak”
Düzce’nin vizyon projesi olarak anılan Melen Su Park Projesi ile ilgili çalışmaları da değerlendiren Başkan Ay, açılışın yapılacağı tarihi de verdi.

Ay, “Melen Su Park Projesi ile alakalı biz müteahhitten devraldık. Biz yalnız oradaki peyzaj düzenlemelerini kendimiz yapacağız. Ayrıca suyu şişireceğiz onun da ihalesini yaptık. Çok güzel bir rekreasyon alanı yapacağız orada. Düzce’deki insanların gidip eğleneceği, dinleneceği, fotoğraf çektireceği bir alan oluşacak. Bunu yakın bir zamanda halkımızın beğeneceği şeklindeki haline getireceğiz. 23 Nisan’da açılmış olacak” diye konuştu.


“Daha uygulanabilir bir proje çiziyoruz”
Son olarak Eski Sanayi Çarşısı’nın sürüncemede olan kentsel dönüşümü kapsamına ilişkin konuşan Ay, şunları kaydetti:
“Sanayi çarşımızın kentsel dönüşümü ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Küçük Sanayi Sitesinde ilave projemiz var. Onu da çalışıyoruz. Yakın bir zamanda orada proje bitme aşamasında. Eski Sanayi Çarşısı’ndaki sanayicilerimiz taşındıktan sonra burada kentsel dönüşüme başlanacak. Proje için de daha uygulanabilir bir proje çiziyoruz. Yakın bir zamanda sizinle paylaşacağız.”





Haber: Ö. YILMAZ