Akrabalık ilişkilerinde eski günlerdeki gibi birbirine sıkı sıkıya bağlı bir oluşum hedefleyen Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği pazar günü yaptığı piknik organizasyonu ile yine ses getirecek bir organizasyona imza attı. 33 aile ve yaklaşık 100 kişinin üzerinde toplanan dernek üyesi ve yakınları Kaynaşlı Gırgın Çayırında dernek tarafından organize edilen piknikte doyasıya güzel bir gün geçirdiler. Gün boyunca neşeli dakikaların yaşandığı etkinlikte eski günlerde oynanan oyunların yanı sıra halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışı gibi oyunlarda oynandı.


Özellikle halat çekme yarışmasında Kaynana ve gelinlerin çekişmesi pikniğe gelen diğer vatandaşlar tarafından da bir hayli ilgi gördü.


Organizasyonda yapılan çekilişle pikniğe gelen üye ve yakınlarına hediyelerde dağıtan Dernek yöneticileri organizasyonun aksaksız bir şekilde sürmesi için yoğun çaba gösterdiler.

Yöremize ait oyun havalarıyla coşan dernek üye ve yakınları daha sonra Gırgın Çayırına pikniğe gelen diğer vatandaşlarımızı da davet ederek etkinlikten faydalanmasını sağladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Basın Sözcüsü Volkan Koşar "Faaliyetlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Özellikle Bugünkü etkinlikte Kaynaşlı Belediyesinin çok büyük emeği var. Bu yüzden Kaynaşlı Belediye Başkanı Sayın Erol Bayraktar ' a ve Kaynaşlı Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Onur Özen ' e çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gırgın Çayırındaki tesisin imkanlarını bize sunarak bu güzel günü yaşamamızda bizlere çok büyük etkenleri oldu." dedi.