Günümüz yaşam koşulları sebebiyle bozulan akrabalık ilişkilerinin eski günlerdeki gibi yad edilmesini hedefleyerek kurulan Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu dün Üçköprü Köyü’nde gerçekleştirildi. İlk genel kurul öncesinde mevlit okutuldu. Yoğun yağışa rağmen yaklaşık 250 kişi genel kurula katıldı.



Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ilk genel kuruluna bölgemizin önde gelen isimlerinden MHP 1. sıra milletvekili adayı Abdullah DANIŞMAZ ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ' da katıldı.

Genel Kurul öncesinde konuşan MHP 1. sıra milletvekili adayı Abdullah Danışmaz "Allah birliğini dirliğinizi bozmasın, böyle akraba talukat bir araya gelerek yapmış olduğunuz bu organizasyon gerçekten çok güzel ve bu birlik beraberlikten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Daha sonra söz alan Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'da "Rabbim bu güzelliğinizi ve bu beraberliğinizi ilelebet sürdürsün, gerçekten çok güzel bir oluşum gerçekleştirmişsiniz, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 
Genel Kurul sonrasında Elmas Bihter Aldoğan, Volkan Koşar, Koray Çakır, Kahraman Kara ve Derya Altıkanat tarafından kurulan Yönetim Kurulu, üyeler tarafından kabul edilerek yönetime seçildi. 


               Genel kurul sonrası Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Bihter Aldoğan yaptığı açıklamada, "Bugün burada bizimle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.  Biz gençler bu işe başladık, bunun devamında çocuklarımıza, çocuklarımızın da devam eden nesile aktarmasını istiyorum. Tabii bunun içinde büyüklerimizden desteklerini bekliyoruz." dedi.

               Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Basın sözcüsü Volkan Koşar "Bugün burada derneğimizin 1. Olağan Genel Kurulu sonrasında yeni yönetim kurulumuz seçildi. İnşallah Tüm Türkiye’de örnek olacak çalışmalara imza atmak istiyoruz. İnşallah sivil toplum örgütleriyle Belediye ile ve valilik ile beraber güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

HABER;Y.SEVER