Yıllardır dillere pelesenk olan kalıcı konutlar yolunda artık sona gelindi. Yapılmıyor diye yıllardır vatandaşların şikayet ettiği yolda Kazukoğlu Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor. bilindiği gibi daha önce düz olan yolun dolgu malzemesi ile yükseltilmesi çevredeki vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Başta Vali Vasip Şahin olmak üzere Milletvekili İbrahim Korkmaz yolda yaptıkları incelemelerin ardından yolun yükseltisinin indirilmesini sağlamışlardı. Ardından yolda çalışmalar yeniden başladı ve asfaltlama işlemine geçildi. Yol asfaltlandıktan sonra ise ortaya vatandaşların tabiri ile labirent gibi bir yol çıktı.

Yolda çalışmalar devam ediyor etmesine fakat Kazukoğlu’na yapılan kavşaklar sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor.
Labirent gibi olan yolda kavşaklar, sürücülerin kafasını karıştırırken oklardan başka bir işaret bulunmayan kavşaklarda sürücüler Düzce’den kalıcı konutlara nasıl gideceklerini bulmakta zorlanıyorlar.

Yine aynı şekilde Kazukoğlu kavşağından Kalıcı Konutlar yönüne gidildiğinde de karşınıza bir kavşak çıkıyor ve bu kavşakta da yön bulmak zorlaşıyor. Yolların bir birine girdiği kavşakta kimin nereye gideceği belli değil.

Yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde ilerleyen Kuzey Çevre yolunda da duble yolun bir bölümü asfaltlandı. Çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesi ve Konuralp Çilimli arasındaki bölümün çalışmasına başlanması bekleniyor.

Haber; R. BAL