Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde yapılan 3. Ulusal Türkiye Rafting Şampiyonası sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun düzenlediği R4 Türkiye Rafting Şampiyonasında 7 ilden 20 takım ve 200 sporcu Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele etti.


3 gün süren yarışlar renkli görüntülere sahne olurken, Vali Ali İhsan Su, Cumayeri Kaymakamı Murat Güven, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Jandarma Komutanı Ramazan Akça, Baro Başkanı Ali Dilber de rafting heyecanını yaşayanlar arasındaydı.


3. günün sonunda çeşitli kategorilerde başarılı olan takımlara ve sporculara ödülleri takdim edildi. Turnuvaya Rize takımları ve sporcuları aldıkları başarılarla damga vurdu.


Ödül törenine Düzce Valisi Ali İhsan Su, Cumayeri Kaymakamı Murat Güven, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna,  Milletvekili İbrahim Korkmaz, İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı, Baro Başkanı Av. Ali Dilber, TSO Başkanı Fahri Çakır, TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz katıldı.


Bayanlar da Yeditepe Üniversitesi Spor Kulübü birinci, Ardeşen Kaymakamlığı Spor Kulübü ikinci, Düzce Üniversitesi Bodyraft üçüncü oldu.


Büyük Erkekler Kategorisinde ise ilk üç sırayı Rize temsilcileri elde etti. Extreme Türk Spor Kulübü birinci, Çaykur Spor Kulübü ikinci, Ardeşen Kaymakamlığı Spor Kulübü üçüncü oldu.
Genç Erkekler Kategorisinde Çaykur Spor Kulübü birinci, Rize Belediyesi U23 takımı ikinci, Rize Belediyesi U19 takımı üçüncü oldu.