Madde Bağımlılığı İle İlgili Projeyi Sunmak İçin Düzce Genç Müsiad Ankara’ya gitti. Son zamanlarda hızlı bir şekilde gençlerimizin etrafını çevreleyen madde bağımlılığıyla ilgili Genç Müsiad Düzce Şube Başkanı Ömer Levent Bilgin, Başkan Yardımcısı Görkem Özdemir, Başkan Yardımcısı Ve Teşkilatlanma Başkanı Gökhan TOP, Eğitim Ve Sosyal Faaliyet Birim Başkanı Muhammet Furkan GENÇ, Yürütme Kurulu Danışmanı Seda KEY Sağlık Bakanı Dr.Mehmet MÜEZZİNOĞLU'nun Özel Kalem Müdürü ve aynı zamanda Hekimevi Müdürü olan Gökhan Biçkur'u makamında ziyaret etti.

Düzce GENÇ MÜSİAD Şube Başkanı Ömer Levent BİLGİN madde bağımlılığı ile ilgili Biçkur'a projelerini sundu. Projede Düzce ili ve çevresiyle ilgili detaylı bilgi veren Bilgin madde bağımlılığı ile ilgili öncelikle önlemlerin alınması gerektiğini maddeye bağlanmadan hayata bağlanmanın önemini vurgulayarak gençlerin boş vakitlerini daha kapsamlı bir şekilde değerlendirmeleri için çeşitli organizasyonlar yapacaklarını ve iş istihdamı konusunda da İŞKUR'la ve çeşitli kurumlarla görüşmelerde bulunacaklarını belirtti.

Genç Müsiad Başkanı Bilgin ve ekibi maddeye bağımlılıkla ilgili Düzce'ye Rehabilitasyon merkezi kurulması yönünde tekliflerini sundu.

Sağlık Bakanı Özel Kalem Müdürü Sayın Gökhan BİÇKUR Düzce GENÇ MÜSİAD 'ın taleplerini ve projelerini değerlendirerek destek sağlayacaklarını belirtti. Projenin adımlarından birini daha tamamladıklarını ve bu projeyi önümüzdeki günlerde sahaya sürerek çalışmalarına başlayacaklarını belirten Bilgin, Biçkur'un da önümüzdeki günlerde Düzce’ye gelerek çalışmaları yakından izleyeceğini söyledi.

Projenin bir sonraki adımını Sağlık Bakanlığı adına Uyuşturucuyla Mücadele Yüksek Kurulu sorumlusu Müsteşar Yardımcısı Hüseyin ÇELİK ile toplantı yaparak calışmalarını adım adım anlatıp bilgi vereceklerini belirttiler.

Genç MÜSİAD Başkanı Sayın Ömer Levent BİLGİN Düzce halkının ve değerli büyüklerimin projeyle ilgili duyarlı olmalarını hep birlikte, el ele ben değil biz düşüncesiyle maddeye değil hayata bağlanmamız gerektiğini vurgulayarak konuşmalarını bitirdi.

Haber;S.KAŞKIR