Düzce'de en fazla şikayet konusu olan bozuk yollarla ilgili çalışmalara hız veren Düzce Belediyesi, kış ayları öncesi hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirten Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Ekiplerimiz şuanda Kalıcı Konutlar ve merkez Mahalleleri’ndeki çalışmalarına devam ediyor. Şehrin tamamında asfaltı zarar gören güzergahlarda gerekli iyileştirmeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına azami bir çaba gösteriyoruz. İnşallah yol iyileştirme çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak.” ifadelerini kullandı.

“Hem alt hem üst yapıda çalışıyoruz”
Öte yandan Beyciler Mahallesi'nde devam eden kanalizasyon ve asfaltlama çalışmalarına ilişikn açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce’nin büyüme gücüne paralel olarak hizmet yelpazesinin de genişlediğini belirterek, “Şehrimiz her geçen gün büyüyor. Nüfusumuzda da artış görüyoruz. Bu şehir hizmet istiyor, biz de bu durumda elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Birim müdürlerimizle sık sık toplantılarda bir araya gelerek vatandaşımızın taleplerini, mahallelerimizin eksiklerini tespit edip değerlendiriyoruz. Önce alt yapıda ihtiyaçları karşılayıp daha sonra asfalt kaldırım ne gerekiyorsa yapmaya özen gösteriyoruz. Hizmette kaybedecek zaman yoktur. Bu konuda şahsım, belediye personelimiz ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER