Cumhuriyet Mahallesi’nde Huzur Toplantısı yapıldı. İl Emniyet ve Trafik Şube Müdürlüğü başta olmak üzere yetkililerin vatandaşla buluştukları toplantıya mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.



Toplantıda üst geçit asansörünün sık sık bozulmasından seyyar satıcılara, bakılması yasak olduğu halde beslenen köpek türlerinden Ankara geliş istikametine hız kesici yapılmasına kadar birçok başlık altında mahalle sakinleri hem taleplerini hem de şikayetlerini dile getirdi.

Toplantıdaki dile getirdikleri sorunlar hakkında yetkililerden anında geri bildirim alan vatandaşlar, toplantının çok verimli geçtiğini ve memnun kaldıklarını ifade ettiler.



Toplantıya katılan vatandaşlar, toplantı hakkındaki duygu ve düşüncelerini Öncü Haber’ e aktardılar. Toplantıyı çok güzel bulduğunu söyleyen Kemal Seyis şöyle konuştu; ‘Çok güzel bulduk ara ara böyle toplantılardın yapılması halkımızın sorunları için iyi olacak. En azından halk rahat nefes alabilir, gereken bilgileri verirleri huzurlu bir ortam olur, çok memnun kaldık yapanlardan Allah razı olsun.’

Bir diğer mahalle sakini Arslan Üstünel, şunları dile getirdi; ‘Halkımız açısından, mahallemiz açısından, halkın bilgilenmesi açısından çok yararlı oldu. Bu gibi düzenlemelerin yapılması çok iyi oldu.



Daha sık yapılması lazım neden, halkımız maalesef bu konuda bilgilendirilmiyor.’
Toplantı için Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek söze başlayan Sami Çil ‘Emniyet müdürlüğüne bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde faydalı bir çalışma oldu. İnşallah bundan sonra devamını bekliyoruz. Vatandaşlarımız da çok memnun oldu isteklerini dile getirdiler ve olumlu sonuçlar aldılar’ dedi.