Yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen Çay Mahallesi'nde bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli kadın polisler tarafından toplantı düzenlendi. Mahalle'de bulunan Çay Mahallesi Derneği'nde düzenlenen toplantı da mahallede oturan kadınların sorunları ele alınırken emniyet görevlileri tarafından kadınlara sorunlar konusunda bilgiler verilerek çözüm önerileri de ele alındı.

“En önemli sorun yol ve kaldırım.”

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan mahallede oturan kadınlar da yaşadıkları sorunları anlattı. Mahallede iki okulun olduğunu söyleyen kadınlar, “Yollarımız çok dar ve kaldırımımız yok. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz. Çocuklarımızı okula gönderirken tedirgin oluyoruz. Yetkililerden bu sorunlarımıza çözüm bulunmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“Mahallemize pazar da istiyoruz.”

Mahallelerinde pazar olmaması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını da belirten kadınlar, “Mahallemize ufakta olsa pazaryeri gerekiyor. Buradan pazar çok uzak ve manavlar da pahalı olduğu için oralardan pazar alışverişimizi yapamıyoruz .Mahallemize bir an önce pazar yapılmasını istiyoruz.” dediler.

Mahalle sakinleri temizlik ve mahalledeki altyapı sorunlarının da çözülmesi gerektiğini sözlerine eklediler.