Düzce’de bu kez hırsızlar Uzun Mustafa Mahallesi’ndeki işletmeleri gözüne kestirdi. Bir haftada iki kez mahalledeki cami ve düğün salonuna girerek hırsızlık yapan şahıs yüzünden mağdur olan esnaf, artık bu tür olayların önüne geçilmesini istedi.



Olay, Uzun Mustafa Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ile Uzun Mustafa Camii’nde gerçekleşti. Bir haftada iki kez hırsızın girdiği caminin çay ocağı ile konak düğün salonunun çay ve pide salonunu işleten esnaflar, son olarak dün akşam yaşanan hırsızlığın görüntülerini haber ekibimizle paylaştı.



Görüntülerde, caminin çay ocağına camı kırarak giren hırsız, televizyon ve bir miktar bozuk parayı alarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Düğün salonunda ise ortalığı birbirine katan hırsız, esnafın kirası için biriktirdiği yaklaşık 450 TL ile bir kol saatini alarak kaçıyor.
Sabah işyerlerine geldiklerinde hırsızlık olayını fark ederek polise ihbarda bulunan esnaflar, bir haftada iki kez mağdur olduklarını belirtti ve artık bu tür olaylara çözüm bulunmasını istedi.

Haber: C .ÜSTÜNER