Bir yıl önce tanışan ve durumları olmadığı için Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’dan destek isteyen Ahmet Salim Hüseyin ve Alya Ala, dünya evine girdi. Üstelik düğün arabaları Başkan Ay’ın makam arabası oldu.



“Zaten o, Düzcelilerin aracıdır”
Düğüne katılan Belediye Başkanı Dursun Ay, çok mutlu olduklarını söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Bugün burada Ahmet ile Alya’nın düğünlerini yapıyoruz. Bu arkadaşlarımız Bağdatlı. Belediyeye bana geldiler. Biz düğün yapmak istiyoruz ama böyle bir imkanımız yok, bize yardımcı olur musunuz dediler. Biz de burada zaten imkanlarımız var. kendilerinin burada bugün düğünlerini yapıyoruz. Çok mutlu oldular, biz de mutlu olduk. Belediye olarak onlar bizim misafirlerimiz. Biz onlara burada kuçak açmak durumundayız. Bizim memleketimize geldiler, sığındılar, dolayısıyla onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu, bizim Düzce’mizin şanı, şerefidir. Düzceliler adına olarak onların burada düğününü yapıyoruz. Bizim için mutluluk verici bir hadisedir. Tabi ki bunların düğün arabaları da yok. Bizim belediyenin makam aracını da kendilerine tahsis ettik. Daha önce de bir kızımız, belediye makam aracıyla gelin olmak istedi. Ona da verdik. Biz isteyene aracı veririz. Zaten o, Düzcelilerin aracıdır. O yüzden hiçbir problem yok.”



“Belediye başkanına çok teşekkür ediyorum”
Başkan Ay’da teşekkür eden gelin Alya Ala ise yaptığı konuşmada şu şekilde konuştu:

“Bir yıl önce tanıştık, ondan sonra istemeye geldi ve babam beni verdi. Verdikten sonra Başkan Bey’in yanına gittik. Şimdi biz mutlu olduk, gerçekten çok güzel bir şey. Belediye başkanına çok teşekkür ediyoruz. Türkçe bilmeyen eşim de diyor ki ben belediye başkanına çok teşekkür ediyorum.”

Haber: M. AYDIN