Kentpark, Kadınlar Plajı ve Ceneviz Kale Restorasyonu gibi ilçenin turizmine katkı sağlayacak önemli projelerin devam ettiği Akçakoca'da belediye eliyle alt ve üst yapı çalışmaları da sürüyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcısı Suat Madenci ve teknik ekibiyle birlikte belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İlçeye kazandırılacak olan oyun parkı ve semt sahası ile kilitparke ve asfalt yapılacak olan yolları tek tek yerinde inceleyen Başkan Yemenici, içme suyu altyapı çalışmalarına ilişkin de teknik personeliyle istişareler yaptı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, şehrin her köşesinde, her alanda bir çok yatırım ve hizmetin devam ettiğini söyledi. Yemenici, "Akçakoca Belediyesi olarak; milletimizle, yönetim kadromuzla, personellerimizle birlikte daha yaşanabilir, daha modern, marka bir kent için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada bizlere güvenen ve destek olan halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. “Halka hizmet, Hakk’a hizmet” anlayışı ile çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz." diye konuştu.