Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarına başladı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in başkanlığında yapılan toplantıda 26 gündem maddesi yer aldı. Toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 1 aylık faaliyetlerini hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

 

Keleş’in konuşmasının ardından MHP Grup Başkanvekili Ercan Katırcıoğlu söz aldı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’le tatlı bir atışma ile başlayan konuşma Keleş’in müdahalesi ile kesildi.


BURASI SİYASET YERİ DEĞİL!


Düzce’nin sorunlarına ilişkin tespitlerini aktaran Katırcıoğlu’nu “Burası siyaset yeri değil” diye uyaran Başkan Keleş, basın mensuplarından da “Basın toplantısı yapılmıyor!” diyerek uzaktan görüntü almalarını istedi.


ÜNİVERSİTE DÜZCE İLE KOPUK


Katırcıoğlu’nun tespit listesi uzayınca Keleş, MHP Gurup Başkanından konuyu dilek ve temenniler bölümüne bırakmasını istedi. Katırcıoğlu’nun tespitleri arasında özellikle Konuralp’te yurt yapımı konusunda yoğun bir talep olduğu vardı.


Düzce’nin Üniversite şehri olması yolunda ilerlediğine ifade eden Katırcıoğlu, üniversitenin Düzce ile arasındaki kopukluğa dikkat çekti. Üniversite için Düzce esnafına kazandıracak bir fonksiyon oluşturamadıklarına işaret eden Katırcıoğlu, üniversite öğrencilerini Düzce’ye getirmenin yollarının aranması gerektiğini vurguladı.

 

 

Haber: S. Kaşkır