Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay bugün, İyi Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu ve İyi Parti il yönetimini ağırladı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Ay’a çiçek takdim edilirken, parti yönetimi tarafından Başkan Ay’a başarı dileklerinde bulunuldu.



“Sonuçta hep birlikte Düzce için hareket edeceğiz”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ay ise yaptığı konuşmada, “Size de yeni görevinizde başarılar dilerim. Evet artık Belediye Meclisi’nde değiliz ama sonuçta amacımız Düzce ve bundan sonra farklı alanlarda Düzce için hareket edeceğiz. Hedefimiz ve çalışmalarımız Düzce için olacak. Ben de ziyaret ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.



 “Birlikteydik ama artık yollarımız ayrıldı”

İyi Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu şunları kaydetti:

“Biz parti olarak hizmet vermeye başladıktan sonra ilk olarak valimizi ziyaret etmek istedik ve kendisinden bir dönüş alamadık. Bu nedenle sizi ziyaret etme kararı aldık. Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Zamanında belediye meclisinde birlikte hareket ediyorduk ama artık ayrı yollarda yürüyoruz. Siz bana seçim zamanında da birlikte olacağınızı söylemiştiniz ve ben size maalesef birlikte olamayacağımızı söylemiştim. Şimdi farklı yollardayız ve seçimlerde farklı kulvarlarda olacağız.”

Haber: M.AYDIN