Düzce Belediye Meclisi, Mart ayı ikinci birleşimi, Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 23 gündem maddesinin görüşüldü.
Mart ayı ikinci birleşiminin ilk maddesinde Konuralp için gündeme gelen LPG İstasyon düzenlemesi talebi meclis tarafından oy çokluğuyla reddedildi.
Belediye Meclisi, toplantının üçüncü gündem maddesinde bir önceki birleşimde İmar Komisyonuna havale edilen Mergiç Mahallesindeki konut, ilköğretim okulu ve yeşil alanlarla ilgili ulaşım bağlantılarında gerçekleştirilecek düzenlemeleri karara bağladı. Meclis, İmar Komisyonu tarafından uygun bulunan kararları oy çokluğuyla kabul etti.
Gündemin yedinci maddesinde ise Nalbantoğlu Mahallesine helikopter pisti tahsisi için oy çokluğuyla kabul kararı alındı.
Gündemin 22. maddesinde ise Düzce'nin otopark sorununa çözüm olacak bir karara imza atıldı. Şehir merkezine de yakınlığıyla dikkat çeken Azmimilli Mahallesinde Asar Deresi kenarına yapılacak otopark için görüşülen alanı tahsisi için Düzce Belediye Meclisi oy birliğiyle karar verdi.
Gündemin son maddesinde ise Cumhuriyet Mahallesindeki pazaryeri alanı tahsisi görüşülerek oy çokluğuyla karara bağlandı.
Toplantı, bir sonraki birleşimin 6 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 19:00'da yapılmasına karar verilerek son buldu.