Bu yıl 22’ncisi gerçekleştirilen ve kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde 28 Ocak tarihine kadar sürecek fuarda Düzce, valilik ve belediyeler eliyle tanıtılıyor. 3 numaralı salonda kurulan stantlarda şehrin doğal, tarihi ve kültürel zenginlerinin katılımcılarla paylaşıldığı fuarda, Akçakoca Belediyesi anlamlı bir harekete imza attı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın devam ettiği şu günlerde, stantlerı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlere Türk Bayrağı hediye edildi.

Fuara gelen katılımcılara Türk Bayrağı ve Akçakoca flamalarını dağıtan belediye ekiplerinin bu davranışı, ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı.

Dağıtılan bayraklarla ilgili bir açıklama yapan Akçakoca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Özkan Ünal, "Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türk askerinin Afrin’e yaptığı operasyona kayıtsız kalmadığımızı göstermek adına ziyaretçilerin tamamına bayrakları hediye ettik. Ziyaretçilerin memnun olduklarını gördük Akçakoca ekibi olarak teşekkür ve takdir ile karşılandık.” dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER