Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, devam eden proje ve çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’den bilgiler almak ve Melen Çayı'nı turizme kazandırmaya yönelik yerinde incelemelerde bulunmak üzere Akçakoca'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Keşir'e ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Ayfer Yılmaz de eşlik etti. İnceleme gezisinin ilk durağı Melenağzı Köyü oldu. Köy muhtarı ile bazı vatandaşların karşıladığı Milletvekili Ayşe Keşir ve beraberindekiler, köy merkezindeki kahvehanelerde vatandaşlara hatır sorup bir süre sohbet etti.

DEĞERLENDİRİLMEMESİ TURİZMİ İÇİN KAYIP”
Daha sonra ziyaretin ana nedeni olan Melen Çayı'nın Düzce Turizm Mastır Planı içinde nasıl bir yer alacağı konusunda ön fikir edinmek için tekne turu gerçekleştirildi.
Beraberindeki heyetle Melen Çayı'nda tekne turu yapan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir yaptığı açıklamada “Böylesine özel bir alanın var olması ve bunun değerlendirilmiyor olması bölge turizmi için kayıp. Düzce turizmini çeşitlendirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla bir mastır planı hazırlanıyor. Bu çerçevede Melen’in yaklaşık 8 km’lik bir bölümünü her türlü alt yapısı ile turizme kazandıracağız, burada gezi teknelerinin ve diğer aktivitelerin rahatça yapılabileceği alt yapıyı sağlayacağız. İnsanların sadece burayı görmek muhteşem doğallıklar içinde vakit geçirmek için Melenağzı'na gelmek isteyeceğini düşünüyorum. Bunun için işe Melen yatağının iç temizliğinin yapılması ile başlanacaktır.” dedi.


MİLLETVEKİLİ AYŞE KEŞİR DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ 
Akçakoca Belediyesi eliyle ilçede yürütülen çalışma ve projeler de es geçilmedi. Kadınlar Plajı Rekreasyon Projesi ve Değirmenağzı Kentpark Projesi inşaat çalışmalarını Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve beraberindeki heyet yerinde inceledi. Düzce Milletvekili Ayşe Keşir sahada gerçekleşen incelemeler esnasında çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’den bir takım bilgiler aldı. Başkan Yemenici, çalışmaların mevsimsel şartlar el verdiği süre zarfında durmaksızın devam edeceğini ve 2017 yılında halkın hizmetine sunulacağına değindi.