Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni seçilen Düzce İl Başkanı Onur Özen, kurum ziyaretlerine başladı. Merkez İlçe Başkanı Dursun Çakır, Kadın Kolları Başkanı, MHP’li Belediye Meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Özen, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.Makamında sıcak bir karşılama ile MHP’lileri ağırlayan Keleş’e çiçek takdim edildi.MHP İl Başkanı Onur Özen, Düzce’nin menfaatine olan her türlü çalışmada gerekli desteği verme noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin gönüllü olduğunu Başkan Keleş’e aktardı.


Başkan Keleş de mecliste grubu olan bir partinin il başkanı olmanın zor bir iş olduğunu hatırlatarak belediye meclisindeki MHP’lilerin katkısını vurguladı.

Keleş, “MHP’nin meclise kıymetli üyeler kazandırdığı için teşekkür ediyorum.  Hepsi kaliteli, dürüst, Düzce’ye katkı sunmak adına gayret gösteriyor. Siyasi kimliği dışarıda bırakıp, Düzce’nin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar aramızda siyaset sorun olmadı. Düzce’nin sorunlarını çözmek için el ele vermeliyiz.” dedi.Özen’e iyi bir ekip oluşturduğunu söyleyen Keleş, hayırlı olsun dileklerini iletti ve kısa süre zarfında kendisinin de bir iade-i ziyarette bulunacağını aktardı. Keleş’in konuşmasının ardından ziyaret basına kapalı devam etti.


Haber;S.KAŞKIR