TMMOB Bileşenleri, Düzce 'de bir ilki gerçekleştirerek, Düzceli ve Düzce'de görev yapan TMMOB üyesi mimar ve mühendisleri yemekte buluşturdu.

TMMOB bileşenlerinin dayanışmayı büyütmek ve daha yetkin bir mimarlık-mühendislik hizmeti sunmak adına ortak bir eğitim alanı ve sosyal tesis çağrısı ile toplanan gecede, Düzce'li mimar ve mühendislerin katılımın fazlalığı oldukça dikkat çekti.

TMMOB Düzce bileşenleri adına gecenin açılış konuşmasını Düzce Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Topuz yaptı. Tüm mimar ve mühendislerin bir araya geleceği, mesleki deneyimlerini paylaşacakları ve hemhal olacakları bir tesisin yapılması için çağrıda bulunan Düzce Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Topuz’un bu çağrısı ve önerisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Mimarlar Odası Düzce Temsilcisi Sedef Sönmez Buçgün de sosyal tesise destek sözü verdi.

Düzce’de ilk kez bir araya gelen Mimar ve Mühendislerin gecesine Makina Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası Düzce Temsilcilikleri ve Temsilcileri ev sahipliği yaparken, adı geçen meslek dallarının dışında Jeoloji, Kimya, Mekatronik, Endüstri, Jeoloji, Jeofizik, Bilgisayar, Biyomedikal, Enerji Sistemleri, Maden mühendisleri, Peyzaj Mimarları ve İç mimarlar ile birlikte 200 kişi katıldı.