MOBESE kameraları, Düzce’nin çeşitli noktalarında dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazaları an ve an kaydetti. Düzce’de Kent Güvenlik Sistemi MOBESE kameralarının kaydettiği görüntüler, bir anlık dikkatsizliğin nasıl sonuçlandığını gözler önüne seriyor.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan görüntülerde İstanbul Caddesi'nde meydana gelen kazada, bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dükkana giriyor.

Mobese kameralarına en çok kaza ise Aydınpınar Köprüsü Kavşağı'nda takılıyor. Alanda ışıklandırma sisteminin bulunmaması kazayı da beraberinde getiriyor.

Görüntülerdeki bir ticari araç ile otomobilin çarpışma anı da bunun en büyük göstergesi.

Yine aynı bölgede motosikletle otomobil aynı yönde seyrederken, bir anda otomobilin direksiyonu kırması neticesinde motosiklete çarpıyor. Neyseki kazalarda yaralanan olmuyor.

Düzce Valiliği yanındaki Şen Sokağa ara yoldan çıkan bir otomobil ise sokakta hızla ilerleyen motosikletliye çarpıyor. Motosiklet sürücünün kaskı olmaması da Düzce’de trafik kuralarına ne kadar uyulduğunu gözler önüne seriyor. Yine Hastane caddesinde ışık ihlali nedeniyle iki araç birbiri ile çarpışıyor.

 

 Haber; S. KAŞKIR