Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya'dan kamuoyuna duyurduğu "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar, Düzce’de toplumun her kesimine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Yaklaşık iki ay önce Düzce’de başladığı görevini vatandaş odaklı bir çalışma yaparak sürdüreceklerini söyleyen Acar, işsizliğin azaltılması ve çalışma hayatındaki sorunların çözümü için sahada birebir görüşmeler yapıyor. Acar kurum ziyaretlerinin ardından bu kez halkla buluşmaya başladı. Gümüşova’ya bağlı Elmacık Köyüne personeliyle birlikte ziyarette bulunan Acar vatandaşlara evinde, kıraathanede ulaşarak sorunlarını dinleme şansı buldu.



780 nüfuslu Elmacık Köyünde vatandaşların çalışma hayatıyla ilgili sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Acar, çalışma hayatı ile ilgili genel bilgilendirme yaparak soruları yanıtladı.

Acar, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında çalışma hayatında istihdamın arttırılması, iş piyasasının daha kaliteli, daha üretken seviyelere ulaşması için yapıldığını halka anlattı.