İl Genel Meclisi’nde Maliye Bakanlığı’ndan alınan 10 milyon TL’lik ödeneğin jet hızıyla ilçelere pay edilmesi, yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. İl Genel Meclisi’nde seçilmişlerinin büyük çoğunluğunun Ak Partili olması, muhalefetin “yok” sayıldığı zaman zaman meclis toplantılarında yapılan konuşmalarda ve tavırlarda da hissediliyor. Muhalefet, 5 dakikalık aralar ya da bir gün içinde toplanarak alınan kararlardan oldukça rahatsız.

HIZIMIZA YETİŞEMİYORLAR!

Meclisin mart ayı son toplantısında MHP’li meclis üyeleri de yangından mal kaçırır gibi kararlar alındığı yönünde şikayetlerini dile getirdi.MHP’lilerin bu itirazına Ak Parti’den ilk karşılık il genel meclisi ak parti grup başkanı Cahit Aydın’dan geldi. Aydın’ın savunması “ çok süratli çalışmalar yaptığımızdan gündemi takip edemiyorlar” şeklinde oldu.

İL BAŞKANIMIZLA GEZDİK

Öncü Ana Haber’e telefon bağlantısıyla katılan Aydın, 10 Milyon TL’lik ödeneğin ilçelere bölüştürülmeden önce köylerde Ak Parti il başkanı ve il genel meclisi üyeleri ile inceleme yaptıklarını söylemesi, kararlarda mecliste muhalefetin hiçe sayıldığını doğruladı. Aydın’ın açıklamalarına muhalefet kanadından nasıl bir karşılık gelecek merak konusu. 

HABER;S.KAŞKIR