Kaynaşlı‘nın en kalabalık nüfuslu köylerinden olan Üçköprü Köyü'nün muhtarı Hüseyin Turna, bir önceki Vali Adnan Yılmaz döneminde köyüne giriş için "cep" yapılmasını istemiş ve bu konuda kendisinden ve milletvekillerinden söz almıştı ancak Turna sözlerin yerine getirilmediğini ve hala Düzce istikametinden gelen bir arabanın köye girebilmesi için yaklaşık bir buçuk kilometre ileriden dönüp tekrar geriye gelmesi gerektiğini söyledi.


Yine aynı şekilde Üçköprü Köyünden de Kaynaşlı mevkiine gitmek isteyen bir aracın yaklaşık bir buçuk kilometre ilerledikten sonra kavşaktan dönmesi gerektiğini belirtti.



Bu konuda şimdiki Vali Ali İhsan Su ile görüştüğünü söyleyen Turna, Su'nun konuyla ilgilenmediğini ve hatta "size de spor olur yürüyün" dediğini iddia etti.


Turna, " Zamanında bu yol köyün statik hesapları yapılmadan yapılmış yani sanki bu köyde ev yokmuş gibi yapılmış köyü trans geçmişler. Köyün girişi yok, ortasında köyü bağlayan girişlerimiz yok, çıkışı deseniz aynı. Biz köyümüzün merkezinden bir tane araba için geçit istiyoruz. Biz bir önceki Vali Adnan Yılmaz Bey'in nezaretinde iki tane toplantı yaptık bize söz verildi bir çözüm bulunacağına dair. Hatta vekillerimiz de vardı. Ama ondan sonra hiçbirisi uğramadı buraya. Cenazelerimizi taşların üzerine koyarak atlatıyoruz. Herkese ne yapılıyorsa bize de o yapılsın istiyoruz. Biz şimdiki valimizle görüştük ve vatandaşın sıkıntıda olduğunu söyledik valinin bize dediği 'vatandaşınızı ikna edin, o yolu yürüsünler, spor yapsınlar'. Bu ne demek yani" şeklinde konuştu.



Köy muhtarı Turna, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yaklaştığını söyleyerek vekillere göndermede bulundu.



Turna, " Şimdi seçimler de yaklaşıyo. Vatandaş tepkili. Önümüzde cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri var ne yüzle gelecekler buraya" ifadelerini kullandı.



Üçköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Turna, artık verilen sözlerin tutulmasını ve gereğinin yapılmasını istiyor.

 

Haber;E.Tınaz