Düzce Muhtarlar Derneği’nnde düzenlenen  üçlü etkinlikte muhtarlar önce Kızılay kan merkezi tarafından kurulan standda kan verirken, ardından muharrem ayı nedeniyle ikram edilen aşureyi yediler. Muhtarlar ardından dernek tarafından düzenlenen kurs sonunda verilen sertifikalarını  aldılar.

Muhtarlar derneği bugün üçlü bir etkinliğe sahne oldu.  Kan toplama açısından Türkiye’nin en iddialı kan merkezlerinden olan Düzce Kızılay Kan Merkezi’nden gelen görevliler kurdukları stand ile muhtarlardan kan aldılar. Muhtarlara kan verirken il Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan ve İGM üyeleri de eşlik ettiler.  Kan Merkezi’nin standına muhtarlar oldukça  yoğun ilgi gösterdi.

Kan  veren muhtarlara Kızılay Meyve Suyu ikram ederken, Muhtarlar derneği de muharrem ayı nedeniyle hazırlattığı aşureden sundu.

Kan veren, aşuresini yiyen muhtarları bu kez  üçüncü bir etkinlik bekliyordu. Düzenlenen Bilgisayar kursunu tamamlayan muhtarlara Bilgisayar sertifikaları Muhtarlar derneği başkanı  Aydın Dursun tarafından verildi. Bilgisayar kursunda 28 muhtarın sertifika almaya hak kazandığı öğrenildi.