Düzceli muhtarlar “Dertlerimiz ve Sorunlarımız” konulu toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ilk olarak sorunlar üzerine yaklaşık iki saate yakın görüş ve düşüncelerini aktardılar.

Uzun süren sorunlar masaya yatırılırken, aidat yüzünden üyelikleri silinen 25’e yakın Muhtarın da hazır bulunduğu toplantıda yapılan konuşmalarda, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi adıyla hizmet veren Derneğin muhtarların hak ve hukukunun gözetilmesinde yeterli çalışma içinde bulunmadığı belirtilerek, Sakarya gibi bağımsız ve bağlantısız “Düzce Muhtarlar Derneği” kurulmasına kararı verildi.

Beçi yörükler Köyü Muhtarı Hüseyin Gürol, Yenitaşköprü Köyü Muhtarı Ahmet Kılıç, Beyköy Yeni Mahalle Muhtarı Erdinç Osmanoğlu, Ozanlar Köyü Muhtarı Bülent Keser , Konuralp Terzialiler muhtarı Erhan Gürel, Yaka Köyü Muhtarı Metin Özcan, Aybaşı Köyü Muhtarı Yaşar Çengel, Darıcı Mahalle Muhtarı Mehmet Turgut,Develi Besni Köyü Muhtarı Murat Geçici, Kutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Alemdaroğlu, Kaledibi Köyü Muhtarı Yılmaz Özdemir ‘ in de bulunduğu toplantıda yetmişe yakın köy muhtarı, Muhtarlara Sahip Çıkmayan Türkiye Muhtarlar Derneği’ne karşı olduklarını açıklayarak “Düzce Muhtarlar Derneği” kurulması için imza attılar.

Haber; H. İŞCAN