Vali Ali Fidan, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi’ne (TMD) ziyarette bulundu. Vali Fidan’ın mahalle ve köy muhtarlarıyla buluştuğu iade-i ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Anıların yeniden canlandığı buluşmada eski Düzce Kaymakamı Celalettin Özdal’da yer aldı.

Muhtarlar kendilerini ziyaret eden Vali Fidan’ı kapı karşıladı. Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel ziyareti tarihi bir gün olarak yorumlarken yıllar önce yaşanan güzel anların hatırlanmasına aracı olduklarını söyledi.

Vali Ali Fidan ziyarette oldukça duygulandığını ve mutlu olduğunu söyleyerek eski Düzce Kaymakamı Celalettin Özdal’la ilgili bir anısını paylaştı. Fidan, Kaymakamlık stajını Özdal’ın yanında yaptığını anlattı. Özdal ise Düzce’nin il olmasından çok memnun olduğunu ifade ederek, Vali Fidan’ın Düzce’ye enerjisi ve genç oluşuyla önemli hizmetlerde bulunacağını söyledi.

Muhtarlar buluşmada Özdal’a birde sürpriz yaptı. Karahacımusa Mahallesi Muhtarı Hanife Gür, halen dernekte görev yapan İsmet Özdemir’in Özdal için yazdığı on kıtalık şiiri okudu. Büyük alkış alan şiir Özdal’ı ağlattı. Özdal, Özdemir’e sarılarak teşekkür etti.

Haber:Y.SEVER