Doğa Koleji’nde geleneksel hale gelen müzik gösterisinin bu yıl üçüncüsü organize edildi. Derslerde olduğu kadar sanat ve spor çalışmalarına verdiği önemle bireyin gelişimini hedefleyen Doğa Koleji’nde, bu kapsamda öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerle eşsiz bir müzik gösterisi düzenlendi. Konferans Salonunda yapılan programa ilk ve ortaokulu öğrencilerinin muhteşem müzik ziyafeti damga vurdu. Gösteriye öğrenciler, öğretmen ve aileler büyük ilgi gösterdi.


Solo ve grup halinde çeşitli müzik dallarında performanslarını aileleriyle paylaşan öğrenciler her gösteriden tam not aldılar.
Müzik gecesinde öğrenciler keman, piyano, gitar, bağlama gibi müzik enstrümanlarıyla kulakların pasını sildiler. Bireysel müzik dinletilerinin yanı sıra koro halinde sahne alan öğrenciler Türk müziğinin klasikleşmiş birbirinden değerli eserlerini başarıyla seslendirdiler.









Gösterilerde özellikle dans ve bardak ritim performansları büyük ilgi topladı. Öğrencilerin hatasız bir şekilde ortaya koydukları performansa ailelerde alkışlarla destek verdi. Çocuklarının sahnede bir yıldız gibi parladığını gören aileler en keyifli anları cep telefonlarıyla kaydetmeyi de ihmal etmediler.

Gösterinin finalinde öğrencilerin oluşturduğu koro sevilen eserleri seslendirdi.

Haber:Y.SEVER